Slimme oplossingen voor

Comfortabel, Veilig & Levensloopbestendig wonen

Flexibele domotica concepten

Dé partner voor slimme oplossingen voor Comfortabel, Veilig & Levensloopbestendig wonen

Comfocare

Aangenaam wonen in uw eigen huis? ComfoCare geeft je persoonlijk, deskundig advies en realiseert slimme oplossingen waarmee jij of je ouders
Comfortabel, Veilig en Levensloopbestendig kunnen (blijven) wonen.

De technische ontwikkelingen om ons heen gaan in sneltreinvaart. Bijna wekelijks komen er nieuwe producten en diensten bij waarmee het woon- en leefgenot (nog) veel aangenamer kan worden. Veel van deze producten en diensten zijn ‘op zich staande’ oplossingen; samenhang en synergie (“1+1=3”) ontbreekt en je ziet “door de bomen het bos” niet meer. Ook is er vaak veel technische kennis nodig om de producten te installeren en werkend te krijgen. Hierdoor blijven kansen en mogelijkheden om het leven aangenamer en veiliger te maken onbenut.

Wij brengen voor jou de juiste producten en diensten samen, helemaal afgestemd op je persoonlijke wensen en situatie. Wij zorgen dat je leef- en woongenot comfortabeler en veiliger wordt. Dat is waar Comfocare voor staat!

Met onze unieke, slimme concepten realiseren wij de béste oplossing voor jou. Samen kijken we naar de mogelijkheden waarmee je je nog beter thuis voelt. Je ontvangt een helder advies en ComfoCare zorgt voor de uitvoering en een uitstekende service zodat je zorgeloos en aangenaam kunt genieten in je eigen woning. Alles in één hand!

Voor ons staat voorop dat jij en je familieleden zorgeloos en aangenaam kunnen wonen. Wij regelen dat voor je!

Benieuwd naar wat wij zoal aan projecten hebben gerealiseerd? Kijk dan eens op onze PROJECTENpagina. Of neem een kijkje in onze WEBSHOP voor een overzicht van mogelijke oplossingen voor Comfortabel, Veilig en Levensloopbestendig wonen.

icon

Heerlijk comfortabel wonen

Je komt binnen en je huis is heerlijk verwarmd, de woonkamer sfeervol verlicht en je Nespresso-apparaat staat op de juiste temperatuur. Terwijl je de deur achter je dichttrekt, begint de muziek te spelen. Onbereikbare luxe? Nee hoor, het is ons idee van comfortabel wonen. En zonder dat je er moeite voor hoeft te doen, bespaar je ook nog energie. Haal gemak in huis en geniet ervan!

Meer informatie
icon

Wonen in een veilige omgeving

Ongewenste bezoekers met slimme babbeltrucs, dieven in de nacht, kortsluiting en brand, koolmonoxide, waterlekkages. Als je erover nadenkt, schuilen er heel wat gevaren in en om je huis. Onze slimme beveiligingsoplossingen signaleren risico’s en informeren bij dreigend gevaar. Als je niet thuis bent, komt de melding binnen via je telefoon.

Meer informatie
icon

Zelfstandig blijven wonen

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen, dat willen we allemaal. Maar ouderdom komt helaas vaak met gebreken en niet iedereen kan zich uitgebreide thuiszorg veroorloven. Onze slimme zorgoplossingen maken het leven makkelijker en dragen eraan bij dat je huis, of het huis van je ouders, zo lang mogelijk een veilig en comfortabel thuis blijft. Dat betekent minder zorgen voor alle betrokkenen.

Meer informatie