#

Blijf lang zelfstandig wonen

Levensloopbestendig wonen concept

 

Zoals het klokje thuis tikt… Je eigen woning is je echte thuis waar je je vrij en op je gemak voelt. Wij zorgen dat je woning voor jou of je ouders zo lang mogelijk dat thuis kan blijven. Samen bekijken we wat bij veranderende levensomstandigheden, bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte of een handicap, mogelijk is om de woning levensloopbestendig te maken en te houden. Ook voor naasten en mantelzorgers hebben wij uitstekende oplossingen.

ComfoCare levert en installeert oplossingen waarmee jij en je familieleden langer zelfstandig kunnen wonen en de woning het "thuis" kan blijven, zoals:

  • Automatische verlichting zodat je niet meer in het donker je weg hoeft te zoeken.
  • De woning in een veilige nachtstand: met één knop alle lichten uit, apparatuur uitschakelen en de verwarming laag.
  • Deurbel met licht- of trilsignalen voor slechthorenden.
  • Personen- en bewegingsalarmering.
  • Toezicht op de voordeur of in de woning vanaf een afstand (bijvoorbeeld voor een mantelzorger).
  • Aanpassingen in en rondom de woning
    (zoals wegnemen drempels, plaatsen beugels en handgrepen)

Is de woning je dierbaar en je wil graag tot in lengte van jaren genieten in je eigen, vertrouwde woonomgeving? Dan kan het slim zijn om andere ogen eens naar de woning en woonomstandigheden te laten kijken. Samen bekijken we wat bij veranderende levensomstandigheden mogelijk is om comfortabel en veilig te kunnen blijven wonen.

Of misschien maak je je zorgen om je ouders of familieleden op leeftijd. Wie belt er bij hen aan de voordeur? Zijn de ramen, deuren en gordijnen ’s avonds wel gesloten? Wordt na het koken het gasfornuis wel uitgezet? Ook daarvoor hebben wij praktische oplossingen die je zorgen kunnen verlichten en de risico's kunnen verkleinen.


Veilig en comfortabel blijven wonen, voor jou of je familie; daar zorgen wij voor!

question_answer Ik wil persoonlijk advies

Persoonlijk advies en vakkundige installatie door Comfocare

Slimme oplossingen om lang zelfstandig te wonen