Videodeurbellen

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Wifi gong voor Doorbird videodeurbel

Met de Doorbird video deurbel mis je nooit meer een bezoeker aan uw voordeur. Deze bel laat het weten als er een bezoeker voor de deur staat, ook als er geen smartphone in de buurt is.

€ 164,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Deze Wifi-deurbel van Doorbird werkt met alle Doorbird video deurbellen. Deze gong laat uje weten wanneer er iemand aan de deur staat, ook als er geen smartphone in de buurt is. Deze bel verbindt via je lokale netwerk, bekabeld of draadloos, met een bestaand Doorbird systeem. Je kan de bel met de Doorbird app configureren. Er is geen limiet aan het aantal bellen dat aan één systeem gekoppeld kan worden.

Deze Wifi deurbel werkt alleen met de Doorbird videodeurbel!

Afmetingen:  125 x 119 x 26 mm (hxbxd)
Protocol: Wifi

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

  • Instellen wifi-code voor gebruik wifi-gong op eigen wifi-netwerk
  • Configureren instelingen voor gebruik met de Doorbird smartphone-app

Installatieklaar leveren kan alleen bij gelijktijdige bestelling van een Doorbird videodeurbel.

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar