Videodeurbellen

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Wandhouder voor Nest Hello

Voor een strakke montage van de Nest Hello videodeurbel

€ 24,95

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Deze wandbeugel met verstelbare hoek geeft je Nest Hello Video-deurbel volledige flexibiliteit. De beugel kan 35 graden naar links of rechts worden gekanteld zodat je de hoek van je Nest Hello Video-deurbel kunt aanpassen. Dit zal je helpen om je bewegingsdetectie te verbeteren en de bezoekers beter naar je deur te zien komen. De beugel is gemaakt van hoogwaardig kunststof en dus weer-, wind- en roestbestendig. Mooi, strak design; de Nest Hallo videodeurbel ziet er beter uit dan zonder deze wandbeugel.

De plaat is eenvoudig te monteren wordt geleverd inclusief alle montagebenodigheden zoals schroeven en pluggen. Na installatie dekt deze plaat alle markeringen of gaten van uw oude deurbel tevens mooi af!

Afmetingen:   154 x 80 x 9,6 mm (hxbxd)
Materiaal: duurzame ABS-kunststof
Extra's:

witte hoekbeugel 35 graden links

witte hoekbeugel 35 graden rechts

 

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar