Videodeurbellen

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Doorbird

Videointercom voor appartementen of bedrijf

DoorBird video-intercomsystemen zijn een goede oplossing voor appartementcomplexen en bedrijfspanden. De systemen zijn zowel als opbouw aan de buitenmuur of ingebouwd in de muur of wand te installeren. Bij aanbellen komt het signaal binnen op de smartphone, tablet of op het optioneel verkrijgbare aanraakscherm. De systemen hebben vele mogelijkheden, waaronder het op een veilige manier op afstand openen van toegangsdeuren. Iets wat bij veel standaard intercomsystemen een probleem is (bijv. door het kunnen doorverbinden van draden in de buitenpost).

Het kiezen van video-intercomsysteem dat past bij de gebouwelijke situatie en aansluit op je wensen en behoeften is maatwerk. Wij bespreken graag de mogelijkheden en geven je een vakkundig advies en prijsindicatie. 

Ik wil graag advies & offerte

 


DoorBird heeft maakt slimme intercomsysteemen voor appartementcomplexen en bedrijfspanden. Deze video-intercomsystemen beschikt over een kwalitatief goede camera met een 1080p-resolutie. Via een netwerk- of wifi-verbinding wordt via de smartphone-app beeld en gebruik doorgegeven waardoor altijd goed kunt zien wie er voor je deur staat. De videointercomsystemen zijn flexibel samen te stellen en daardoor voor elke situatie en wensen op maat geschikt te maken.

  • Verkrijgbaar met tot wel 18 beldrukkers, codepaneel en/of kleurendisplay
  • Panelen in diverse uitvoeringen (o.a. RVS, Brons, Aluminium)  en vele RAL-kleuren
  • Ontvang meldingen bij aanbellen en diengewenst ook bij beweging in de buurt van de deur
  • Maakt opnames van elke aanbeller en van bewegingen in de buurt (geen abonnementskosten)
  • Deuren openen vanaf smartphone-app, optioneel vastscherm en RIFD-tags ('druppel')

 

Neem voor de technishe specificaties, afmetingen en mogelijkheden contact met ons op.

Installatie door onze vakkundige monteur

Ervaring leert dat een professionele installatie belangrijk is om de (configuratie) puntjes op de i te zetten en het systeem optimaal te kunnen laten functioneren. Om een zorgenloze en betrouwbare werking te kunnen garanderen, worden professionele video-intercomsystemen altijd door onze vakkundige monteurs geconfigureerd en op locatie geïnstalleerd.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar