Videodeurbellen

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Draadloze deurbel met flitslicht

Met deze draadloze deurbel hoor én zie je altijd wanneer er iemand voor de deur staat. 

€ 89,95


Met draadloze deurbel me flitslicht in de woning hoor én zie je altijd wanneer er iemand voor de deur staat. Ideaal als je een grote tuin hebt of je even bij de buren op de koffie bent. Het maakt niet uit waar je je bevindt, want met de handige ontvangstunit in de buurt mist je nooit meer een bezoeker of postbezorger aan de deur. Door het flitslicht ook als je de gong niet goed kunt horen. Deze draadloze deurbel is uitstekend te combineren met onze videodeurbellen.

Regelbaar volume
De gong heeft een geluidssterkte van maar liefst 84 dB en bevat een handige traploze volumeregelaar. Wanneer je geconcentreerd aan het werk wil gaan en niet wil opschrikken van een hard belgeluid, zet je het volume eenvoudig iets lager. Of als de baby zijn middagslaapje doet is het erg handig om het volume ietwat te kunnen minderen. Wilt je juist de draadloze deurbel goed kunnen horen wanneer je aan het verbouwen bent of een feest geeft met al de nodige mensen over de vloer? Zet het volume maximaal en mis niemand aan de deur.

17 beltonen
Je hebt de keuze uit maar liefst 17 verschillende deurbel-melodieën. Zodoende kunt je ruimschoots afwisselen en altijd het geluid kiezen dat bij je past. De waterdichte beldrukker is voorzien van naamplaatje en led-controlelampje wanneer de bel wordt ingedrukt. Daarnaast is het mogelijk om tot 20 beldrukkers te koppelen aan de gong, welke allen met een eigen beltoon kunnen worden ingesteld. Zodat u weet vanaf welke beldrukker wordt aangebeld. 

Deze draadloze deurbel is o.a ook geschikt voor gebruik met de Doorbird en Nest Hello videodeurbel!

Afmetingen gong:  150 x 115 x 38 mm (hxbxd)
Afmetingen zender: 36 x 100 x 17 mm
Maximaal bereik: 50 m. binnen / 500 m. in open veld
Voeding zender: 2 x 1,5V AAA-batterij (standaard meegeleverd)
Voeding gong: 4 x 1,5V C-batterij (wordt meegeleverd bij "Installatie klaar leveren")

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

  • twee batterijsets; voor de deurzender en voor de draadloze gong
  • koppeling van de deurzender aan de draadloze gong
  • instellen van de draadloze gong
     

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar