Videodeurbellen

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Doorbird

Doorbird videodeurbel met smartphone-app

Met de Doorbird videodeurbel mis je nooit meer een bezoeker voor de deur.

€ 415,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Met de Doorbird videodeurbel mis je nooit meer een bezoeker voor de deur. De intercom wordt aangesloten op de bestaande bedrading en communiceer via Wifi of een netwerkkabel. Via de app op je smartphone of tablet (iOS en Android) heb je altijd zicht op wie er voor de deur staat. Ook wanneer je niet thuis bent. De ingebouwde camera is van HD-kwaliteit en heeft een kijkhoek van 180 graden. Ook in het donker heb je goed zicht dankzij de Infrarood nachtmodus. De ingebouwde bewegingsmelder detecteert bewegingen voor de deur. Wanneer je deze instelling activeert, ontvang je een melding op het moment dat er iemand je voortuin in loopt. Van de aanbellers en bewegingen bij de videodeurbel worden foto's opgeslagen. Hiervoor is geen abonnement nodig. 

 

Afmetingen:   7,5 x 3,5 x 15,7 cm (hxbxd)
Videoresolutie: 720 bij 1280 pixels
Kijkhoek 180o horizontaal, 90o verticaal

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

  • Instellen wifi-code voor gebruik videodeurbel op eigen wifi-netwerk
  • Configureren instelingen voor gebruik met de Doorbird smartphone-app
  • Bij keuze voor meeleveren montagebeugel wordt deze alvast voorgemonteerd

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar