Videodeurbellen

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Beeldscherm voor Doorbird videodeurbel

Met dit beeldscherm van Doorbird heb je niet meer persé een telefoon of tablet nodig om via de app te zien wie er voor je deur staat.

€ 467,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Doorbird is een fabrikant van hoogwaardige intercomsystemen voor de particuliere en professionele markt. Het enige wat er echter nog miste aan hun brede assortiment was een indoormonitor. Daarvoor is er nu de A1101, een binnenunit waarmee je op een schermpje kan zien wie er voor je deur staat, waarmee je kan communiceren én waarmee je ook meteen je deur kan openen!

Je kan de unit aan de muur monteren op een vaste plek, maar je kan hem ook op een tafelstandaard (optioneel) monteren zodat je hem kan plaatsen waar je wil. Per netwerk kan je tot maximaal 3 binnenunits aansluiten, bijvoorbeeld één per verdieping in je huis.

Afmetingen:   179,5 x 115 x 25 mm (hxbxd)
Schermgrootte: 10 cm (4 inch)
Melodiën 50 verschillende beltonen

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

  • Instellen wifi-code voor gebruik beeldscherm op eigen wifi-netwerk
  • Configureren instelingen voor gebruik met de Doorbird videodeurbel en smartphone-app
  • Bij keuze voor meeleveren montagebeugel wordt deze alvast voorgemonteerd

Installatieklaar leveren kan alleen bij gelijktijdige bestelling van een Doorbird videodeurbel

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door een van onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar