Toegangscontrole

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Danalock v3 slimme cilinder

Elektronisch deurslot opent en sluit de deur met een smartphone, afstandsbediening of pincode. Het slot past op bijna iedere deur met cilinderslot en word geleverd met een verstelbare SKG *** cilinder. Beheer gratis digitale sleutels via de app of pc. Geef eenmalig voor een bepaalde periode of  permanent  toegang tot voordeur. 

Het kiezen van Danalock-set die past bij de gebouwelijke situatie en aansluit op je wensen en behoeften is maatwerk. Wij bespreken graag de mogelijkheden en geven je een vakkundig advies en prijsindicatie. 

Ik wil graag advies & offerte

Dit elektronisch deurslot opent en sluit de voordeur met een smartphone, afstandsbediening of pincode. Heb je beide handen vol? Danalock heeft een 'auto unlock' functie en ontgrendeld de deur automatisch als je richting de voordeur loopt.

Met de smartphone-app heb je als slot-eigenaar inzicht in wanneer en door wie het slot wordt geopend. Beheer van gratis digitale sleutels kan via de app of pc. Geef eenmalig voor een bepaalde periode of permanent  toegang tot voordeur. Met het optionele codepaneel voor buiten kan ook toegang gekregen worden met een pincode. Het slot past op bijna iedere deur met euro cilinderslot.

  • Deur kan ook met gewone slutel worden geopend
  • Kan gemonteerd worden zonder kabels of aanpassingen aan deur of kozijn.
  • Wordt geleverd met een verstelbare SKG *** cilinder. Extra gelijksluitende cilinders zijn verkrijgbaar
  • Verwisselbare batterijen gaan zo'n 9.000 open-sluitbewegingen mee.
  • Optioneel verkrijgbaar: afstandsbedieningen, codepaneel en vingefadrukscanner

 

Zéér geschikt als vervanger van onvelig sleutelkastje of voor toegang verlenen aan gasten bij Bed & Breakfast

 

 

Voeding: 3 CR123A baterijen (vervangbaar)

 

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.