Rook- en CO-melders

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Innovatieve rookmelder met vervangbare batterijen

Deze rookmelder heeft Thermoptek™ sensortechnologie en combineert hiermee optische en thermische detectie. Hierdoor heeft deze een snellere reactietijd bij zowel detectie van smeulbrand als uitslaande brand met verminderde kans op ’valse alarmen’.

€ 29,95

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Deze rookmelder heeft Thermoptek™ sensortechnologie en combineert hiermee optische en thermische detectie. Hierdoor heeft deze een snellere reactietijd bij zowel detectie van smeulbrand als uitslaande brand met verminderde kans op ’valse alarmen’. Een Thermoptek rookmelder gaat minimaal tien jaar mee en is de eerste keuze van Brandweer, woningbouwverenigingen en verzekeringsmaatschappijen.
De rookmelder heeft als voeding 2 verwisselbare AA batterijen enheeft een grote test- en pauze-knop. Met deze knop kan de rookmelder bij een ongewenste melding maximaal 8 minuten in "pauzestand" gezet worden. Dankzij de nieuwste technieken gaat de batterij bij normaal gebruik zo'n 5 jaar mee. Zodra deze leeg begint te raken geeft de rookmelder een signaal dat de batterij vervangen moet worden. De rookmelder wordt standaard geleverd zonder batterij. Wil je deze meegeleverd krijgen? Kies dan voor "Installatieklaar leveren".

Afmetingen:  107 mm rond, 34 mm hoog
Levensduur batterij: 5 jaar
Soort batterij: twee 1,5  Volt AA alkaline (LR06)

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

  • meeleveren twee 1,5 AA Volt blokbatterij
  • installeren van batterij in rookmelder en testen
     

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar