Domotica

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Nest Cam IQ

Een slimme camera die personen herkent. Met de 'supersight'-functie zoomt de camera automatisch in en volgt elke beweging van de persoon, met een heldere weergave van het gezichtsveld. Je ontvangt een bericht op je telefoon wanneer de camera mensen detecteert die hij niet herkent of ontvangt een melding op het moment dat iemand in de buurt van je woning komt.

€ 344,00

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Een slimme camera die personen herkent. Met de 'supersight'-functie zoomt de camera automatisch in en volgt elke beweging van de persoon, met een heldere weergave van het gezichtsveld. Je ontvangt een bericht op je telefoon wanneer de camera mensen detecteert die hij niet herkent of ontvangt een melding op het moment dat iemand in de buurt van je woning komt. De camera heeft 3 ingebouwde microfoons en een krachtige speaker. In combinatie met de ruisonderdrukking en echo onderdrukking sta je luid en duidelijk in contact met degene bij jou thuis. Breid je jouw Google Nest IQ uit met een Google Nest Aware abonnement, dan herként hij de persoon in beeld ook. De camera voegt namelijk bekende gezichten toe. Zo kun je ervoor zorgen dat je alleen een melding krijgt als je partner thuiskomt, maar een opname gestart wordt wanneer er een onbekend of ongewenst personage in beeld verschijnt.

 

Afmetingen: 93 mm rond, 128 mm diep
Kleur: Wit
Geschikt voor: Binnen of buiten (afhankelijk van gekozen uitvoering)
Netwerk-aansluiting: Wifi
Te bedienen met: Smartphone-app en webbrowser
Voeding: 230V adapter

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden, de kosten en het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

 

 

 

Kijk ook eens naar