Personen-alarmering

voor comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen

Personenalarmering CT2 (huur)

Ons personenalarmeringssysteem is ook te huren of op basis van huur-koop verkrijgbaar. Naast het maandelijkse huurbedrag gelden hierbij eenmalige kosten voor adminsitratie- en installatiewerkzaamheden. 
De getoonde bedragen zijn op maandbasis en worden via een automatische incasso in rekening gebracht.

€ 25,95  € 29,95

Zie toelichting op tabblad "Installatie" voor meer informatie.

Je woont zelfstandig en dat bevalt prima. Maar toch… stel dat er wat gebeurt. Je komt ongelukkig ten val of je voelt je plotseling onwel. Hoe kunt je dan iemand waarschuwen? Met een druk op de knop kunnen buren, een familielid of mantelzorger worden oproepen voor als er hulp nodig is. Dat is een veilig gevoel

Zodra de hulpknop wordt ingedrukt zal het het systeem de ingestelde contactpersonen gaan bellen en blijft dit doen totdat één van deze personen de hulpoproep bevestigd heeft. Dan kan via de luidspreken en microfoon in het basisstation met elkaar gesproken worden. Het systeem maakt gebruik van een betrouwbare GSM-verbinding en kan daardoor op elke gewenste plek in huis worden geplaatst, bijvoorbeeld op het nachtkastje in de slaapkamer of een centrale plek in de woonkamer.

Eigenschappen:

  • Automatische bewaking van de aangemelde zenders
  • Permanente telefoonlijnbewaking
  • Bewaking netspanning
  • Weergave van storingsmeldingen op basisstation
Afmetingen:  37 x 180 x 180 mm (hxbxd)
Telefoonverbinding: GSM

 

Installatieklaar leveren

Als u kiest voor "Installatieklaar leveren", zorgen wij dat wat nodig is voor installatie en ingebruikname meegeleverd wordt:

  • Koppelen van hals/ploszender(s) aan basisstation
  • Instellen telefoonnummers van contactpersonen, zorgverleners of meldkamer
  • Activeren van het GSM-abonnement
     

Installatie door onze vakkundige monteur

Wil je er zeker van zijn dat je aankoop vakkundig wordt geïnstalleerd zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven? Kies dan voor installatie door onze deskundige monteurs. De ComfoCare-monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken en uitleg te geven over het gebruik. Als je kiest voor "Installatie door onze monteur" nemen wij contact met je op voor het maken van een installatie-afspraak.

Klik hier voor een overzicht van het werkgebied waarbinnen onze monteurs installatiewerkzaamheden verrichten.

Kijk ook eens naar