Slimme Woninginrichting voor
Comfortabel, Veilig en Toekomstbestendig wonen

Geniet van het comfort van automatische gordijnen

Slim gordijnensysteem

Haal het comfort in huis met een slim gordijnensysteem: de gordijnen 's avonds automatisch sluiten en 's ochtends weer vanzelf laten openen. Ook handig én veilig als met vakantie bent; de gordijnen verbloemen dat je niet thuis bent. Wij leveren en installeren o.a. het slimme gordijnensysteem Slide. Slide is een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem en kan op nagenoeg elke bestaande gordijnrail worden toegepast.

Een slim gordijnensysteem is ook een uitkomst als het sluiten en openen van gordijnen moeizaam gaat, bijv. als gevolg van lichamelijke beperkingen. Het bedienen van het systeem kan met een smartphone-app, geheel automatisch of aangestuurd door stembediening of domotica-systeem. Voor elke situatie is een passende oplossing op maat te maken

  • Toepasbaar op standaard rechte gordijnrails tot 6 meter lengte
  • Voor links-, rechts- of midden-sluitende gordijnen
  • Geruisloze moter met aanpasbare snelheid onzichtbaar gemonteerd
  • De gordijnen blijven ook met de hand bedienbaar
  • Installatieklaar geleverd of door ons laten installeren


Wij helpen je graag kiezen van een automatische gordijnenysteem dat aansluit op je wensen en past bij je huidige gordijnen en rails. Wil je zelf aan de slag met ons slimme gordijnensysteem? Bestel dan het installatie-klaar-pakket in onze webshop.

Chat-icon.png Ik wil graag Advies & Offerte